NOC(Network Operating Centre)
Klijenti koji od nas kupe digitalnu kino opremu imaju 3 godine besplatnog korištenja našeg NOC centra, naši operateri su dostupni svaki dan od 08:00-00:00 sati te se problem rješava unutar 2 sata od javljanja u NOC. Rezervni dijelovi za digitalnu kino opremu su dostupni za najviše 48 sati od prijave problema. Naša tvrtka je partner s tvrtkom Cine Project GmbHw te smo umreženi s centralnim NOC centrom u Europi, tako da s ponosom možemo reći da rješavamo sve problema u najkraćem mogućem roku. Naši operateri su licencirani od strane svih proizvođača digitalnih kino projektora i servera .

DOWNLOAD TEAMVIEWER
https://shorturl.at/CFOQT

Godišnje održavanje – na temelju broju sati rada vašeg kina određuje se potreba za tzv. godišnjim servisima vaše opreme, nudimo servise opreme u garanciji i izvan garancije po najpovoljnijim cijenama na tržištu uz najbolju kvalitetu radova.

Popravci
Naša tvrtka održava stalnu zalihu rezervnih dijelova za projektore NEC i Barco , kao i žarulje za projektore (Osram, Ushio, Philips) te vršimo brze popravke sve kino opreme u kratkom roku, bilo u garanciji ili izvan nje.