Ptuj od sada vlasnik AIRSCREEN kino platna za prikazivanje ljetnog kina!

Novosti
  • 22.11.2023.
Ptuj od sada vlasnik AIRSCREEN kino platna za prikazivanje ljetnog kina!

Ponosno objavljujemo da smo isporučili najnoviju projekcijsku i audio opremu kinu Ptuj za održavanje ljetnih kino projekcija. Uz suradnju s vodećim brendovima poput NEC-a i Dolbyja, osigurali smo vrhunsku tehnologiju kako bi vaše ljetno kino iskustvo bilo nezaboravno. Jedan od ključnih elemenata naše isporuke je Airscreen - inovativno rješenje za projekcije na otvorenom. Zahvaljujući Airscreenu, kinematografsko platno se lako postavlja i demontira, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost za organizaciju projekcija na različitim lokacijama. Bez obzira na veličinu platna koju preferirate, naše rješenje pruža vam različite dimenzije kako biste prilagodili svoje potrebe.

Uz Airscreen, isporučili smo i vrhunsku projekcijsku opremu iz NEC-a. Njihovi projektori pružaju visoku razlučivost, svjetlinu i kontrast, osiguravajući vam jasne i oštre slike čak i u vanjskim uvjetima. S Dolby audio sustavom, zvuk će biti moćan i kristalno jasan, pružajući vam kinematografsko iskustvo zvuka koje će vas uroniti u svijet filma. Nadamo se da će kinematografi u Ptuju biti ne samo mjesto zabave, već i okupljanja zajednice. Ljetna kina pružaju jedinstvenu priliku za druženje na otvorenom, uživanje u filmskim klasicima i novim naslovima pod zvjezdanim nebom. Naša isporuka opreme je osmišljena kako bi ojačala tu jedinstvenu atmosferu i omogućila vam nezaboravne trenutke.

Ukoliko ste spremni za iskustvo ljetnog kina na najvišoj razini, posjetite kino Ptuj i uživajte u projekcijama koje donose vrhunsku kvalitetu slike i zvuka. Zahvaljujući našoj isporuci Airscreena, NEC projekcijske opreme i Dolby audio sustava, vaše kinematografsko iskustvo bit će obogaćeno jedinstvenim doživljajem.

Uživajte u ljetnim večerima pod otvorenim nebom uz vrhunsku projekcijsku i audio opremu koju smo isporučili kinu Ptuj. Pružamo vam tehnologiju koja stvara magičnu atmosferu i omogućava vam da potpuno uronite u svijet filma.