Opremili smo Centar GERVAIS u Opatiji najnovijom tehnologijom projekcije!

Novosti
  • 22.11.2023.
Opremili smo Centar GERVAIS u Opatiji najnovijom tehnologijom projekcije!

S ponosom predstavljamo naš novi 4K modularni laserski projektor, NEC ML1843. Ovaj vrhunski projektor donosi izvanrednu kvalitetu slike i nevjerojatnu oštrinu detalja zahvaljujući rezoluciji od 4K. Sada će posjetitelji Centra GERVAIS uživati u izuzetnoj jasnoći i živopisnosti slika koje će biti prikazane na velikom platnu. Modularni laserski sustav omogućuje prilagodbu svjetline prema potrebama svake projekcije. Bez obzira radi li se o koncertu, predavanju, filmskoj projekciji ili drugom događaju, NEC ML1843 osigurava optimalnu svjetlinu koja će pružiti savršeno vizualno iskustvo svim posjetiteljima.

Osim visokokvalitetne slike, ovaj projektor dolazi s naprednim funkcijama kao što je mogućnost reprodukcije HDR sadržaja, što omogućuje iznimnu razinu detalja i kontrasta na platnu. Uz to, projektor je opremljen i tehnologijom za automatsko podešavanje boje, što osigurava vjernu reprodukciju boja i najbolje moguće gledateljsko iskustvo. S ponosom smo opremili Centar GERVAIS s NEC ML1843 projektorom, kako bismo osigurali vrhunski doživljaj gledanja i nezaboravne trenutke za sve posjetitelje. Sada se možete potpuno uroniti u svijet slika i zvukova uz pomoć najnaprednije tehnologije projekcije.

Dođite u Centar GERVAIS i doživite novu dimenziju vizualnog iskustva uz naš novi 4K modularni laserski projektor NEC ML1843. Očekujte nevjerojatnu kvalitetu slike, oštrinu detalja i živopisnost koja će vas ostaviti bez daha.