Vrhunac tehnoloških inovacija u kinematografiji - Kino Slatina

Novosti
  • 21.11.2023.
Vrhunac tehnoloških inovacija u kinematografiji - Kino Slatina

Kino Slatina postalo prvo je kino na Balkanu koje je dobilo najmanji i najtiši projektor RGB+ laser phosphor s integriranim serverom i audio procesorom na svijetu - GDC Supra 5000! Ovaj revolucionarni projektor predstavlja vrhunac tehnoloških inovacija u kinematografiji. Jedan od najimpresivnijih atributa ovog projektora je njegova iznimno mala veličina, što ga čini idealnim za prostore poput Kina Slatina. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, GDC Supra 5000 ne štedi na performansama. Sa svojim sustavom RGB+ laser phosphor, projektor pruža nevjerojatno živopisne boje, oštru sliku i izuzetan kontrast.

Ono što je još impresivnije je nevjerojatno tih rad projektor. S bukom ispod 35dB, posjetitelji Kina Slatina će uživati u besprijekornom vizualnom i zvučnom iskustvu bez ikakvih smetnji. Gledanje filmova postaje još ugodnije, jer možete potpuno uroniti u svijet filma bez ometanja buke. GDC Supra 5000 također ima izuzetno dug životni vijek lasera, koji iznosi čak 30.000 sati. To znači da će Kino Slatina moći pružati visokokvalitetne projekcije bez potrebe za čestim zamjenama ili održavanjem laserskog sustava.

Još jedna prednost ovog izvanrednog projektora je njegova lakoća. S težinom od samo 47 kg, GDC Supra 5000 je jednostavan za instalaciju i postavljanje u kino dvoranu. Bez obzira na svoju malu veličinu, projektor pruža iznimnu snagu i performanse koje će oduševiti publiku. Opremanje Kina Slatina ovim inovativnim projektorom predstavlja veliki korak naprijed u području kinematografije na Balkanu. Kino Slatina postaje vodeće kino koje pruža vrhunsku tehnologiju i nevjerojatno iskustvo gledanja filmova. Uz GDC Supra 5000, posjetitelji će biti svjedoci nevjerojatne kvalitete slike i zvuka koja će ih ostaviti bez daha.

Ponosni smo što smo dio ovog važnog trenutka za Kino Slatina i jedva čekamo da posjetitelji dožive ovaj revolucionarni projektor u akciji. S GDC Supra 5000, svaka projekcija postaje spektakularna i nezaboravna.