Dobrodošli u PRAHIN-INC d.o.o., tvrtku koja svoje korijene vuče iz obrta "ELEKTROMEHANIKA", osnovanog 1980. godine i službeno registriranog kao Prahin-inc d.o.o. 1994. godine. Osnivač tvrtke, koji sada obnaša dužnost direktora, krajem 1995. godine prelazi iz obrta u samostalno poslovanje tvrtke. 

Naša djelatnost obuhvaća tri glavna područja. Ističemo se u kinematografskom sektoru, nudeći sveobuhvatne usluge od nabave opreme, integracije, instalacije, održavanja i edukacije. Štoviše, možemo se pohvaliti stručnošću u dizajniranju vrhunske tehnologije koja se koristi u sustavima automatizacije procesa, pokazujući našu predanost inovacijama. Osim toga, pružamo i usluge iznajmljivanja za široku lepezu događaja, zadovoljavajući potrebe poput ljetnih kina i raznih evenata, razglasnih sustava, LED ekrana, rasvjetnih tijela i dr. Trenutno imamo šest zaposlenih djelatnika na neodređeno vrijeme.

PRAHIN-INC d.o.o. ponosno posjeduje licence renomiranih lidera u industriji kao što su SHARP/NEC, BARCO, GDC, DOREMI, DOLBY ATMOS i DATASAT.